Het begint te wennen…

Dag allemaal,Inmiddels zijn we al weer twee maanden in Australië, wat gaat de tijd snel. We zijn nu als echte Aussies regelmatig aan het BBQ’en en ook de broodrooster wordt flink gebruikt (je moet iets om het brood een beetje lekker te maken). De afgelopen weken zijn we vooral bezig geweest met alles uitpakken, inrichten, heel veel kopen, van stofzuiger tot wasknijpers en ga maar door. Een strijkijzer moet nog komen en een droogrekje wat binnen kan staan want zelfs hier hebben we toch af en toe regen.Op het werk waren het wat onrustige weken. Het idee dat ik aan het eind van het jaar in een groep van 4 huisartsen zou werken blijkt dus niet helemaal te kloppen. Het komt er op neer dat ik voorlopig de enige zal zijn! Een arts die uit Engeland zou komen heeft afgehaakt, de arts die er al zat heeft vanwege medische redenen het huisartsenwerk gestopt en doet alleen nog maar een soort arbo-artsen werk (ze zijn hier dol op aanstellingskeuringen voor alle mogelijke banen), en van de derde collega heb ik je net verteld. Ik moet wel even aan het idee wennen, op zich is het werk wel heel erg leuk, maar ik hoop toch dat ze snel een collega voor me vinden.Verder is het leven hier eigenlijk heel simpel, vooral veel buiten, wandelen en spelen op het strand, op de veranda lekker ontbijten, in het zwembad spelen en lekker eten, heerlijk fruit, BBQ-en, en vooral veel dadel scones, die zijn echt mijn favoriet.

2 thoughts on “Het begint te wennen…

  1. Louise

    …. Kan me voorstellen dat het raar is in je eentje te werken maar het leven naast het werk maakt volgens mij een hele hoop goed!

  2. Mariette

    Sjonge, in je eentje. Ik kan me herinneren dat je ten tijde van je sollicitatie altijd belde met de huistartsen die daar werkten. Uit de verhalen dacht ik dat dat er een boel waren. Waar zijn die gebleven??
    Maar inderdaad wat Louise schrijft: buiten ontbijten met fruit en daarna nog even naar het strand–dat is iets om super van te genieten!

Comments are closed.