snorkellen!

Het heeft even geduurd maar dit weekend is het eindelijk gelukt om de koraalriffen te bewonderen. Jaap was vorige week jarig en als verrassing had ik oppas geregeld voor vrijdag en zaterdag zodat we met zijn tweetjes weg konden. Het was me zelfs gelukt om het geheim te houden voor Jaap dus hij was erg verrast. 

Ik had een hotelletje in Bowen geregeld, dat was een plek waar ik ook nog met een dokterspraktijk had gesproken om eventueel te gaan werken, het grootste nadeel daar was dat het erg klein was maar het aantrekkelijke waren de koraalriffen die vanaf het strand bereikbaar waren.

Het was voor het eerst dat we echt een weekendje met zijn tweetjes hadden sinds we hier zijn en het was heerlijk, we hebben vooral aan het strand gezeten en heel veel gesnorkeld, ik was verbaasd over het prachtige koraal, mooier dan verwacht. En als bonus hebben we zelfs schildpadden gezien, wat wil je nog meer.

Maar het is inderdaad geen dorp waar je wil wonen, verder was er echt helemaal niks te doen en op goede vrijdag was alles dicht, zelfs de restaurants dus de “fish and chips” shop was de enige plek waar je nog wat te eten kon krijgen, de wachttijd daar was opgelopen tot een uur! Maar als je dan met de gegrilde barramundi uiteindelijk op een verlaten strandje onder de sterren zit dan is het toch minstens zo lekker als een chique dineetje in een restaurant.

Gelukkig was het met de kinderen ook allemaal goed gedaan, ze hebben veel plezier gehad met Max en Eva op de trampoline, in het zwembad en noem maar op.

Helaas hadden we geen fototoestel meegenomen, dus we kunnen niet laten zien hoe mooi het was, maar we gaan er zeker nog wel eens terug, dan waarschijnlijk met de kinderen, dus die foto’s houden jullie nog van ons tegoed. (En misschien willen jullie helemaal geen tropische strandjes en blauwe luchten zien, want ik geloof dat het in Nederland niet echt lekker weer is op het moment)

1 thought on “snorkellen!

  1. Maartje

    Het wordt nou wel weer es tijd voor een nieuwe blogentry hoor jongens. Over Sanne’s reisje naar NL, de verhuizing, nieuwe woning, nieuwe opvang van Luuk, over het dagelijks leven en hoe het met jullie en de kids is! Genoeg mogelijkheden om over te schrijven!

Comments are closed.