Nieuw huisje!

We zijn verhuisd! 

Zoals je meeste mensen inmiddels wel weten hebben we een huisje gekocht! Het is een prachtig roze huisje bij het centrum van het stadje, dus nu wonen we overal een stuk dichterbij! Twee weken geleden zijn we verhuisd, alle spullen weer ingepakt en het feit dat een piano verhuizen toch wel moeilijk is om zelf te doen als smoes gebruikt om verhuizers in te huren voor het sjouwen.

Het huisje heeft een leuke tuin en een ware MANGOBOOM! Dat was wel een hele leuke verrassing, dat was toch een beetje onze droom, een huisje met een mangoboom in de tuin. Omdat hij nogal in een hoekje stond hadden we hem niet gezien. En omdat het een soort van begane grond is kunnen de kinderen lekker in de tuin ravotten terwijl wij op de veranda zitten of op het terras. Verder is er een klein zwembadje om af te koelen in de zomer, een garage met afstandbediening (!) en twee zitkamers. Wat wil je nog meer.

Iedereen die nieuwsgierig is geworden is van harte welkom om een keertje te komen kijken. Maar ik probeer binnenkort ook foto’s hier bij te plaatsen.

Het adres is
18 Tait Street,
West Mackay,
qld, 4740
phone +61 (0)748056250

Dit weekend hebben we het hele weekend veel plezier gehad in de tuin, een grote doos van een nieuw kastje was veranderd in een heuse trein en die moest natuurlijk geverfd worden, vervolgens bedachten de jongens dat ze elkaar eigenlijk ook wel konden verven, kortom, heel veel plezier en de foto’s die volgen nog. 

Wat Luuk ook erg leuk vindt is dat we nu weer wat meer op de fiets kunnen doen, hij vindt het prachtig om met zijn (veel te grote) hem achterop te zitten. Het is een ” breathtaking experience” want ze zijn hier echt helemaal niet aan fietsen gewend, maar het is toch wel leuk om te doen.

En natuurlijk het circus, hoe kan ik dat vergeten, eens paar jaar komt er een echt ouderwets circus naar Mackay, en Luuk zag steeds die grote tent dus daar wilde hij toch wel heel graag een keertje naar toe. Zo gezegd, zo gedaan. Samen met Luuk ging ik op pad. Een echte circusdirecteur en hele harde muziek, het eerste kwartier heeft Luuk met zijn oren dicht gezeten, maar daarna begon hij het toch wel erg leuk te vinden, de leeuwen, de clowns, echte paardjes en noem maar op, hij wist niet wat hem overkwam, nog dagen lang had hij het erover.
Inmiddels is hij ook op de nieuwe opvang gestart voor twee dagen per week, voor Koen is er nog geen plaats dus die staat nog op de wachtlijst, maar behalve dat hij zijn broertje mist heeft hij het er wel heel erg naar zijn zin. Ineens gaat zijn Engels ook heel erg goed, soms sta ik echt verbaasd wat hij allemaal al kan zeggen en uitleggen, echt geweldig.

4 thoughts on “Nieuw huisje!

 1. Maartje

  He he… Ik refresh jullie blog elke dag en nu eindelijk na ruim 2 maanden staat er weer wat. Tssss, zelfs ik ben vlotter! Maar het circus was dus leuk geweest. Wij zijn uiteindelijk maar niet geweest met prijzen van 50-75CHF per persoon! Dan maar weer gewoon naar de dierentuin (jaarkaart). Maar het nieuwe huis bevalt goed dus. 🙂 Moest wel lachen om je fietsverhaal. Heeeeeel herkenbaar. Hoewel ze hier wel veel fietsen maar niet met een kind achterop, laat staan met eentje voor- en eentje achterop. Tom spreekt nog steeds geen/weinig duits. Denk dat twee dagdelen niet echt voldoende is. Maar goed, Pim gaat nu ook tegen vreemden duits spreken, die gaat wel goed.

 2. Rianne (Steeg) Janssen

  Ha rood ruitje!
  Kwam ineens je blog tegen toen ik rood ruitje intikte. Australie dus! Je blog klinkt helemaal super, geweldig om te lezen!!!! En twee jongens inmiddels met Nederladser dan Nederlandse namen, leuk! Wij (Arnold en Ik)hebben inmiddels twee meiden. Jasmijn (Mijntje) is 22 maanden en Madelief (Lieve) is 3 maanden-morgen-. Hier zijn we ook heel gelukkig. Ik ga je blog nog een keer verder lezen hoe jullie helemaal in Australie zijn beland. Ik vind het erg leuk te weten dat het goed met je gaat en dat ik je kan vinden! Hele dikke knuffel Rianne

 3. Louise

  Ik ben ook heel benieuwd naar de foto’s! Roze huisjes zien we graag in het echt en geverfde jongetjes helemaal!

Comments are closed.