Walvissen van heel dichtbij

Vorige week naar de Gold Coast geweest, Sanne had een dag cursus daar en hebben daar dus gebruik van gemaakt door nog wat extra dagen daar te blijven. We zijn walvissen gaan kijken, naar SeaWorld geweest en heerlijk uiteten gaan, iets wat in Mackay toch een stuk beperkter is.

Het mooist was denk ik toch wel de walvissen, helaas waren Sanne en Luuk hondsberoerd op de boot, Sanne heeft gelukkig nog wel van de walvissen kunnen genieten maar Luuk heeft er echt zo ongeveer niks van meegekregen.

Terug op de kant was Luuk het weer snel vergeten hoor en hij denkt zelfs dat hij het heel erg leuk heeft gevonden. Koen vond de boot prachtig, lekker schommelen, je moest hem echt vasthouden want anders zou ie er pijlsnel vandoor gegaan zijn, en met een reling waar ie zo tussendoor zou kunnen glippen niet zo’n fijn idee. Fototoestel hadden we mee maar met een zieke vrouw, een zieke Luuk en een ondeugende Koen was het best lastig fotograferen en te filmen.

Het beste filmpje (met Luuk in m’n armen geschoten) staat hier (nu ook maar een YouTube filmpje van gemaakt omdat veel mensen de download niet konden afspelen):


Download in betere kwaliteit als .mov (Quicktime) in H.264 encoding.

2 thoughts on “Walvissen van heel dichtbij

 1. Anne Marije

  Hoi allen!
  Wat leuk dat jullie lekker naar de Gold Coast zijn geweest. Naar welke curusus is Sanne geweest? Alles goed verder ook in Mackay?

  Ik wilde het filmpje bekijken van jullie walvissentrip, maar kreeg dit helaas niet geopend. Heb je nog een andere link daarvan?

  Hier alles goed en zie onze website voor leuk nieuws 🙂

  Groeten uit Scarborough, ook namens David uiteraard!

 2. Louise

  Wat gaaf zeg die walvissen. Filmpje was van goede kwaliteit. Knap geschoten Jaap onder die omstandigheden!!

Comments are closed.