Mangodieven


GeoTagged, [S21.13872, W149.16827]

Als je goed kijkt kan je zien dat onze mango’s zo lekker zijn de ze zelf in de boom al opgegeten worden. Dit is het werk van de fruitvleermuizen. En als ze dat overleefd hebben dan proberen de possums ( buidelratten) en de vogels ze op te eten dus het blijft nog een beetje zoeken naar het juiste moment om te plukken, niet te zuur maar op tijd voor de vleermuizen. Ze zijn gelukkig wel super lekker.

2 thoughts on “Mangodieven

  1. Nicole

    heey Sanne en Jaap!

    ik las jullie berichtje op de xpdite site, thanx! ik ben nog bezig met mn visum, maar hopelijk kom ik in maart die kant uit. even een ander vraagje… ik zag dat jullie in eimeo wonen… ik heb in 2007 een tijd in een kinderdagverblijf gewerkt in blacks beach, kan het zijn dat jullie kinderen daar naar de opvang gaan/ gingen?(tegen t eind van het jaar) kan me nog herinneren dat er op mn laatste dag 2 nederlandse jongentjes bij ons kwamen daar.
    groetjes! Nicole Martens

Comments are closed.