De eerste tussenstop in brisbane


GeoTagged, [S21.14719, W149.16779]

De eerste en kortste vlucht ging voorspoedig en nu zitten we dus in brisbane. Het apartement bleek op de 28e verdieping te Zijn en is echt prachtig. Dit is een foto van het uitzicht vanaf ons prachtige balkon, brisbane By night.

2 thoughts on “De eerste tussenstop in brisbane

 1. Floor

  Nu al?
  Wanneer zijn jullie dan weer in het koude en natte Europa?
  Wij zien jullie pas op 6 maart……

 2. Maartje Niekel

  Wow, mooi hoor, dat uitzicht. Al geloof ik niet dat ik me op de 28e verdieping erg op mijn gemak zou voelen. 😮

  En Floor, zaterdag 21/2 landen ze om 20h15 in het winterse Zürich. En dan hoop ik dat het weer nog een weekje zo blijft als het nu is: temperaturen rond het vriespunt, halfbewolkt. Dan blijft de sneeuw ook nog wel even liggen. 🙂

Comments are closed.