Wat een ruimte


GeoTagged, [S21.16595, W149.19949]

We zijn nu weer een weekje terug, de jet lag begint een beetje af te zakken. De tweede nacht hebben je jongens van twaalf tot vijf gespeeld, nu slapen ze snachts gelukkig weer. Op de praktijk ook geen grote drama’s alleen nog steeds geen normale airco! De nieuwe artsen beginnen een beetje te wennen en voor mij is het gelukkig niet meer zo extreem druk.

Maar het regenseizoen lijkt nu eindelijk op zijn retour, heerlijk weertje hier. Vandaag zijn we even naar het strand geweest, de ruimte met laag water is ongelooflijk. En met het inkomende water was er een gitaarhaai een een paar roggen in enkeldiep water, wauw. Maar na al dat heerlijke brood in Europa , vooral bij Maartje, zijn wij nu ook weer in het bezit van een broodmachine! Op het internet al allerlei soorten meel besteld, oa dutch multigrain, dus wie weet.

1 thought on “Wat een ruimte

  1. Maartje

    Oeps, niet fijn zo’n jetlag. 🙁

    Gaat vast goedkomen met die hollandse meergranen. 🙂 Wij hebben nu pompoenpitten meel en zonnenbloempitten meel. Nog niet geprobeerd overigens. Ben lekker naar de Volg gelopen voor een nussbrot en een parapan. 🙂

Comments are closed.