Huishoudbeurs


Luuk is er helemaal klaar voor, vandaag is het jaarlijkse hoogtepunt in Mackay, de home And living expo, oftewel, de huishoudbeurs. Dat mochten we natuurlijk niet missen. Tja, wat zullen we ervan zeggen, Luuk vond het springkussen geweldig en we gaan binnenkort een offerte krijgen voor een zwembad verwarming op zonnenenergie. Dat laatste was ook de voornaamste reden dat we er heen gingen. Maar er waren natuurlijk ook presentaties om te koken in de Bush of de prachtigste groentesnij apparaatjes, investeringen waar je gegarandeerd rijk van zou worden en noem maar op.

1 thought on “Huishoudbeurs

  1. Maartje Niekel

    Grappig, wij hebben de woonbeurs hier net achter de rug. De WoHGa, Wohnen, Haus und Garten. We zijn er niet geweest hoor (wij hebben geen zwembad (en geen tuin)). Het weer ziet er wel lekker uit op de foto. Het regenseizoen is nu echt klaar?

    En, nog handige ui-snijd-apparaatjes gevonden? Die van mij zal toch wel één dezer dagen in de vuilnisbak belanden. 😮

Comments are closed.