Cape hillsborough


Vandaag zijn we op pad geweest, het is zo heerlijk dat het regenseizoen weer over is. Dit is een plekje met prachtige stranden direct aan het oerwoud en mangrove. Dus zijn we eerst een wandeling door het oerwoud gaan maken waarbij dit een van de uitzichten was en vervolgens met veel plezier op het strand gespeeld. We hadden ook heel Australisch de eski ( koelbox) mee dus op de bbq onze door Jaap gemaakte pizza opgewarmd, biertje erbij en de kids vermaakte zich in het speeltuintje. op de achtergrond waren er een paar kangaroetjes en in de boom zaten meerdere kookaburras. Als afsluiter nog een strandwandeling bij zonsondergang en toen weer naar huis en toen waren er ook nog twee kangaroes langs de weg die jaapgelukkig op tijd zag Veel australischer kan het niet worden.

1 thought on “Cape hillsborough

Comments are closed.