Kano!!


GeoTagged, [S21.15098, W149.16284]

Speciaal voordat Mariëtte komt hebben we een kano gekocht! Nou, mischien niet helemaal speciaal daarvoor maar het lijkt me wel erg leuk. En Luuk vind het ook helemaal prachtig zoals je kan zien. Alleen is ons zwembad toch wel een beetje aan de kleine kant. Maar ik zal even uitleggen hoe het zo gekomen is. Als mensen hier hun rommel kwijt willen dan organiseren ze een garage sale en zetten dat ik de krant en dan kan je langs gaan om iets te kopen. Nu hadden we dat nog nooit gedaan maar deze keer was het bij ons in de straat dus zijn we toch maar gaan kijken en zo zijn we dus aan een kano gekomen. Ik kan niet wachten tot we hem dit weekend in de zee kunnen proberen! ( rustig ondiep baaitje, ik heb er niet echt verstand van maar het lijkt me geen echte zeekano)