Luuk op de rots

Natuurlijk zijn we ook een weekendje naar het oewoud geweest met Mariëtte, eungella blijft prachtig. Helaas wel bloedzuigers, maar ik was de enige die echt gebeten was, de anderen hadden we gelukkig steeds in de gaten voor ze vast zaten. Luuk was hier heel erg hoog op de rots geklommen om de waterval beter te kunnen zien en het was ook een erg smal randje. Het is aan zij gezicht te zien, trots en spannend tegelijk.

2 thoughts on “Luuk op de rots

  1. Maartje

    Het plaatje van het oerwoud brengt wel weer herinneringen aan Maleisië terug. Net als de bloedzuigers trouwens. 😛

  2. David en Anne

    Hi allemaal! jullie houden jezelf goed bezig, leuk hoor. Hier is de regen weer losgebarsten, houden jullie het nog een beetje droog?
    Geniet er maar weer van, groeten

Comments are closed.