Dieren aaien

Gisteren bestond het hondje van de dierenbescherming 15 jaar en daarom mocht iedereen dieren aaien. Het was het eerste hondje wat ze gered hadden hier in mackay. De jongens vonden het prachtig, vooral de baby poesjes vonden ze erg leuk. En het babyslangetje was ook spannend om te aaien ( helaas niet op foto). Maar de bearded dragon was echt te eng om aan te raken volgens de jongens ( een soort hagedis).

1 thought on “Dieren aaien

  1. Maartje Niekel

    Tsss, watjes! Een hagedisje aaien is toch niet eng. Onze kids willen dolgraag naar Australie omdat daar slangen zitten. 8-o Die willen ze graag aaien (in de dierentuin is het toch anders blijkbaar). Een hagedis aaien vinden ze vast ook cool. Een kameleon in ieder geval wel. 😛 Maarre, jullie zijn wel flink geweest en hebben geen lief schattig aaibaar poesje gekocht?

Comments are closed.