Kayaken op Mission Beach

Sanne en ik hebben gisteren een dag gekayaked met dezelfde club als Mariët mee was geweest en we waren lekker met z’n drietjes. We zijn overgestoken naar Dunk Island en daar lekker gepicknicked. Daarna nog even naar een ander eilandje en op de terugweg kregen we gezelschap van Dugongs en een schildpad! Vooral die dugongs waren super, ze kwamen regelmatig boven en lieten zich flink zien. Helaas gaat kayaken en fotograferen niet zo goed samen dus ik heb niet meer dan één belabberde foto. Deel hem lekker toch met jullie. Morgen gaan we als het goed is vrijwillig uit het vliegtuig springen (zie je zus, vliegen is niet eng). We houden jullie op de hoogte…

1 thought on “Kayaken op Mission Beach

  1. Maartje Niekel

    Ik zal je het berichtje op nu.nl over de kroatische parachutist sparen dan. 😛 Maar het kayakken ziet er lekker uit. Alleen, “met zijn 3-tjes”? Welke 3? Koen bleef dan neem ik aan bij Sasha? En bij wie zat Luuk dan in de kayak?

Comments are closed.