Vol huis!

Tja, het is even geleden dat ik geschreven heb. Maar inmiddels is het lekker druk hier, op de foto zie je Willemijn, een co-assistent die een paar weken met me meeloopt en bij ons logeert en Gaela, de nieuwe au pair voor de komende tijd. En ondertussen ben ik vooral heel saai want ik moet over drie weken de eerste twee delen van mijn huisartsen examen doen dus ik ben braaf aan het studeren Helaas is het australische huisartsen boek echt verschrikkelijk, evidence based medicine is nog ver te zoeken. Zo wordt er een glaasje rum voor wintertenen aanbevolen ! Ik had een proefexamen gedaan, drie weken geleden eerste poging en nu tweede poging. Het was hetzelfde examen en de tweede keer had ik drie vragen goed die ik de eerste keer fout had en ook drie vragen fout die ik de eerste keer goed had. Tja, wat moet je daar nu van denken. Helaas hangt er nogal veel van het examen af dus ik ga toch maar door met studeren