Jippie, examen is klaar!

Althans de eerste helft. Nog bedankt voor alle succeswensen. En nu maar hopen dat ik het gehaald heb.

Wel apart zo’n examen, omdat ik meer dan 250km van het dichtsbijzijnde examencentrum woon mocht ik het onder “remote supervision” doen. Dus in een piepklein kamertje in het locale ziekenhuis zaten we met 6 man om het examen te doen. De supervisor zat in zijn kantoortje ernaast en kwam af en toe voorbij lopen. En tot mijn verbazing mocht ik mijn iPhone gewoon bij me houden. Maar ik durfde hem toch niet stiekum te gebruiken. ‘S morgens een examen met open vragen van drie en een half uur en smiddags multiple choice voor vier uur. En dan in oktober nog een hele dag klinische scenario’s. Je krijgt wel waar voor je geld;-). (het hele examen kost 6000 dollar!)

Maar voor nu is het even klaar, lekker weer tijd om leuke dingen te doen

1 thought on “Jippie, examen is klaar!

Comments are closed.