Internet

Internet wordt nog erg weinig gebruikt hier, laatst kwamen we daar weer eens achter. Het was “river to reef” festival en er stond op internet dat er ook een verkleedwedstrijd was dus Luuk wilde een dolfijn zijn. Koen vond jellyfish (kwal) wel heel leuk want dan kon hij iedereen prikken. Maar toen we aankwamen waren ze de enige kids die verkleed waren, een beetje sneu. Maar het betekende wel dat ze de hoofdprijs gewonnen hadden: 250dollar aan cadeaubonnen!

1 thought on “Internet

  1. Maartje Niekel

    En wie was er zo creatief geweest? Hier zijn ze ook een beetje achter met internet. Nou ja, vooral met online winkelen. Aan de andere kant kun je in sommige online shop wel als nieuwe klant gewoon met acceptgiro betalen ipv machtiging of creditcard. Dat vertrouwen ze dan wel weer.

Comments are closed.