Weer eens een weekendje weg

Dit weekend zijn we weer eens naar magnetic island, het blijft leuk. Lekker op het strand en deze keer is Luuk ook aan het snorkelen gegaan. Althans , met zijn duikbrilletje op alle visjes en koralen bewonderen en dan weer lucht happen want de snorkel vindt hij maar niks. En natuurlijk lekker wandelen door de bossen.
Vorig weekend ben ik bij de Gold Coast geweest, ook erg leuk, maar dat was eigenlijk voor mijn werk. Ik ga, zoals het er nu naar uitziet, een dag per week onderzoek doen vanuit Mackay, via Bond University. Ik heb er wel zin in om weer met onderzoek aan de slag te gaan. Dat weekend was ook de afstudeer ceremonie van het eerste cohort geneeskundestudenten van Bond, dus daar was ik voor uitgenodigd , dat was ongelooflijk enorm opgezet, iedereen in toga en noem maar op. Het kost trouwens 250.000 dollar om daar geneeskunde te studeren, misschien moeten we vast sparen voor als onze jongens zover zijn;-)

1 thought on “Weer eens een weekendje weg

  1. Maartje Niekel

    AU$250.000?!? Jeetje, is dat een privé universiteit of zo? Of is studeren sowieso duur in Australië? Bijna jammer dan dat jullie geen domme kindjes hebben. 😉

Comments are closed.