Een vol dagje

Vandaag dus de medische keuring. Een beetje een impressie via de foto’s. Eerst moesten we voor de röntgen, stel je voor dat we TBC zouden hebben. Dat was gelukkig alleen voor de volwassenen. Luuk lag lekker onder de bank zijn oude paspoort te bewonderen.
Bij de dokter waren de jongens heel lief in de wachtkamer aan het spelen. Ze deden ook alles wat de dokter vroeg, Luuk plaste zelfs netjes op commando in een potje. We zijn hooguit tien minuten pp bij de dokter geweest en moesten 900 dollar afrekenen…..helaas had ik wat bloed in mijn plas( tja, dat gebeurt soms bij vrouwen) dus dat moet ik nog in Mackay herhalen en de resultaten opsturen. Nog bloed afgeven voor Hiv en hepatitis testen. En daarna konden de kids zich lekker uitleven bij “The Strand” de boulevard van Townsville.