Kids en taal

Het blijft grappig om te horen wat kids met taal doen. Ze zijn niet zo goed in schelden omdat we ze nooit de woorden geleerd hebben, dus verzinnen ze het zelf. Zo riep Koen net ‘jij bent een rotpot’ Luuk helemaal overstuur. Dat ben ik niet! Waarop Koen zegt ‘ je bent het niet maar ik noem je lekker toch zo!’

Tja, wat moet je daarop zeggen.

Vorige week ging ik ook voorlezen bij Luuk op school toen er een klein jongetje tegen me zei. ‘ you don’t speak Mackay language’. Maar toen ik verder vroeg bleek Luuk gelukkig wel Mackay language te spreken.

1 thought on “Kids en taal

  1. Maartje Niekel

    Tja, ik ben bang dat de scheldwoorden vanzelf komen, nu Luuk op school zit. Daar hebben die van ons het geleerd. :-/ Ach ja, leren ze nog iets op school he. 😉 Maar het gaat wel goed met zijn Engels dus. Beter dan met het jouwe zo te lezen… 😉

Comments are closed.