Nu ik toch bezig ben…

Deze fotos zijn alweer van een tijdje terug, Juni geloof ik, maar als we het toch over wildlife hebben… We raken wel eens kippen en kwartels kwijt aan de vele dieren om ons heen (slangen, vossen, iguana’s, roofvogels). In dit geval gaat het om een kwartel die toch al ziek was, anders hadden we de slang wel weggejaagd voordat ie toehapte. Het filmpje waar de slang toeslaat heb ik er maar niet bijgezet (ja we hebben het zien gebeuren!), is ook aardig schokkerig (probeer je iphone maar stil te houden als opeens een slang toeslaat!). De fotos zijn ook niet supergoed, het was uiteraard ook dit keer donker, dus met een zaklamp lichten we bij.

 

De slang is een Carpet Python, een niet giftige wurgslang die erg veel voorkomt in deze regio. Voor facebookers, dit keer moet je zeker naar mangotree.info gaan, want fotoalbums komen niet automatisch zichtbaar in de post.

1 thought on “Nu ik toch bezig ben…

  1. Maartje Niekel

    Oooooh, heb je het filmpje nog? Kun je dat via dropbox delen? Ben wel heeeeel erg benieuwd. 😮

Comments are closed.