Kamperen

Hier is het zomervakantie hier en lekker warm, maar ik begreep dat al uitgebreid in het nieuws is geweest in Nederland. Een mooie gelegenheid om te kamperen. Dit is in Port Macquirie, het lijk koud op de foto, maar het was 34 graden en de wolken waren een welkome afkoeling.

20130110-192522.jpg

En een kopje koffie is natuurlijk altijd lekker

20130110-192643.jpg

1 thought on “Kamperen

  1. Desirée Olthof

    Heerlijk vakantie. En een lekker bakkie, mijn koffieverslaving is pas echt Down under begonnen, iedere ochtend maak ik nog steeds een overheerlijk latte. En trouwens we missen de icecoffees van The Botanical garden in Mackay, vaak op zondag gingen we er eentje halen.

    Geniet van jullie vakantie, en ka Tasmanie is volop in het nieuws hier. Vandaag lijkt het al weer lente hier, maar dit weekend moet dan toch echt de winter gaan beginnen…………..

    Bye
    Desiree

Comments are closed.